Varierte aktiviteter i vinterferien

Vinterferien står for døren. I Nærøysund er det litt av hvert å finne på for de som blir hjemme i vinterferien, samt for de som får feriebesøk. Her er en oversikt over noe av det som foregår. 

Vinterferien på bibliotekene

 

Bibliotekene på Kolvreid og Rørvik har tilbud hver dag unntatt søndagene til barn og unge i vinterferien. 

Lørdag 17.februar: 

Barnas lørdag på både Kolvereid og Rørvik: Plus plus-konkurranse. Konkurranse i hvem som kan bygge det kuleste plus plus–verket. Uformell konkurranse, vinneren får premie og bilde av byggverket blir lagt ut på sosiale medier. På Kolvereid blir det servert varm toast i samarbeid med Frivilligsentralen 

Mandag 19. februar: 

10.00–14.00 på Rørvik: Tegning - Det legges ut tegnesaker, fargeleggingsark og lignende 

Tirsdag 20. februar:

 13.00–19.00 på både Kolvereid og Rørvik: Armbåndslaging Vi setter frem utstyr slik at barn kan lage sine egne armbånd 

Onsdag 21. februar: 

11.00 på Rørvik Høytlesing av barnebok for målgruppen øvre barnehage[1]alder til småskolen. 

12.00 på Kolvereid: Film - Vi viser filmen «Sangen fra havet» 

Torsdag 22.februar 

Kolvereid og Rørvik: Bordaktiviteter Vi setter frem brettspill, modelleire, og utstyr til andre aktiviteter 

Fredag 23. februar: 

12.00 på Rørvik - Film. Vi viser filmen Paddington 

12.00 på Kolvereid - Høytlesning av barnebok for målgruppen øvre barnehagealder til småskolen.

Lørdag 24. februar: 

Barnas lørdag på Rørvik: Lag din egen maske Vi legger ut utstyr for å lage masker av papptallerkener 

 

 

Kolvereid kino i vinterferien. 

På Kolvereid kino vises det flere filmer i løpet av vinterferien. Både på dagtid og kvelden

 

Som vanlig vises det filmer på søndagene, i tillegg blir det filmvisning tirsdag onsdag og torsdag. 

Her er kinoprogrammet for hele uken:

 

Søndag 18. februar Kl.16.30 – Victoria må dø

Moren til Hedvig og Henrik er død og nå har faren deres fått seg en ny kjæreste – Victoria. Victoria tar alt for mye plass, hun innfører stadig nye regler og legger fullstendig beslag på faren. Det beste ville være om hun bare forsvant. Inspirert av tegneseriebladet Hitmen bestemmer Hedvig og Henrik seg for å finne en leiemorder og valget faller på Carl (egentlig mest fordi de synes han ser ser ut som en leiemorder). Og siden Carl er i en litt vanskelig økonomisk situasjon virker det som om de får ham på gli. Vil planen lykkes? Og er Carl egentlig skikket til jobben?

 

Søndag 18. februar Kl.19.00 – Poor things

Poor Things er en utrolig fortelling om utviklingen til den unge kvinnen Bella Baxter (Emma Stone) som er brakt tilbake til liv av den eksentriske og geniale vitenskapsmannen Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe).
Bella er ivrig etter å lære og utforske verden, og nysgjerrigheten hennes fører henne ut på en reise sammen med Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), en sleip og utsvevende advokat. Frigjort fra sosiale konstruksjoner og fordommer, navigerer Bella seg gjennom livet og står etter hvert støtt i sine verdier om likestilling og frihet

 

Tirsdag 20. februar Kl.13.00 – Superkompisene 

Den oppfinnsomme dukken Don er lei av å spille narren i dukketeateret. Mest av alt lengter han etter å få være helten og aller helst i det virkelige liv. Han rømmer fra teateret og begir seg ut i Central Park på jakt etter helteoppdrag og slår seg sammen med den rappende lekehunden DJ. Når Don får vite at dukkevennene hans på teateret er i fare får de to superkompisene sjansen til å vise hva de virkelig er gode for og sammen legger de ut på sitt største eventyr i New Yorks bakgater. 

Superkompisene er en episk fortelling om vennskap og fantasi fra skaperne av Toy Story. Og alle snakker selvsagt norsk! 

 

Tirsdag 20. februar Kl.19.30 – SAU 

Sau handler om et småbruk i Nordland som skal skifte til neste generasjon, fra far til datter. Filmen er et varmt og nært portrett av en familie. Den handler om tradisjon og overlevering av kunnskap, om å finne sin egen vei i noen andres fotspor. Og den handler om sau. 

Dette er en feel good-film om en mer og mer sjelden måte å drive gård på. Publikum blir sjarmert, men slått i hjertet på samme tid. Filmen har vekket stor interesse, både i Norge og i utlandet allerede. 

 

Onsdag 21.feb Kl.19.00 – Dark Windows  

Etter en bilulykke der en av vennene deres dør, drar tre tenåringer til et sommerhus på landsbygda for å jobbe seg gjennom sorgen. Det som starter som en fredelig tur, blir snart til et grusomt mareritt når en maskert mann begynner å terrorisere dem. 

 

Torsdag 22.feb  Kl.13.00 – Sommerfuglen Sigurd  

Bli med til sommerfugldalen og møt Sommerfuglen Sigurd på eventyr. 

 

Sigurd er en modig og glad sommerfugl som ikke kan fly - men det holder ham ikke tilbake! Sigurd drømmer om å bli med på den store sommerfuglreisen og gjemmer seg i en plantevogn for å gjøre drømmen til virkelighet. Sammen med vennene sine, den morsomme larven Martin og sommerfuglen Jennifer som er redd for høyder, legger de ut på et spennende eventyr. Sigurd vil bli en usannsynlig helt, men først må han møte frykten sin, omfavne sin egenart og triumfere over motgang mens han kjemper mot skiftende værforhold, mennesker og tre onde fugler som er opptatt av hevn. Men sammen kan de greie alt! 

 

Søndag 25. februar Kl.16.30 – Sjel

Hva er det som gjør deg til... DEG? I Pixar Animation Studios' nye film "Sjel" møter vi Joe Gardner, en lærer på ungdomskolen som får sitt livs største sjanse. Han får spille på den beste jazzklubben i byen, men et feilsteg tar han vekk fra gatene i New York til det hinsidige.

 

Søndag 25. februar Kl.19.00 – Bastarden

Den fattige soldaten Ludvig Kahlen ankommer den karrige Jyllandsheien i 1755 med et eneste mål; Å følge kongens oppfordring om å dyrke jorden og derved oppnå rikdom og ære. Men Kahlen får raskt en fiende, den nådeløse godseieren Frederik De Schinkel - enehersker av området. Han mener at området tilhører han og ikke kongen, og gjør alt for å drive Kahlen vekk.

Kjøp billetter til kinoen her

Svømmehallen i Nærøysund arena

Svømmehallen i Nærøysund arena på Kolvereid holder ekstra åpent i forbindelse med vinterferieuka. 

Følgende åpningstider gjelder for svømmehallen i Nærøysund arena i vinterferieuka, 

Mandag: Familiebading 17-19.30 og voksensvømming 20.00-21.15 

Tirsdag: Familiebading 17-19.30 og voksensvømming 20.00-21.15  

Onsdag: Familiebading 17.00-19.30 og voksensvømming 20.00-21.15 

Torsdag: Familiebading 11.00 – 15.00 

Fredag: Familiebading 11.00 – 15.00 

Babysvømming utgår i vinterferieuka 

Svømmehallen på Rørvik er for tiden stengt på grunn av omfattende vannskader. 

 

 

Vinterferien på Norveg

 

Norveg på Rørvik har åpen kafé og hoppeslott hver dag fra 17. februar til 25. februar. I tillegg vil det være mulighet for å gå på skattejakt sammen med SalMar/Salmon Center. Denne aktiviteten er gratis. 

Det vil være åpent ALLE dager mellom kl.11.00-15.00 

Hjertelig velkommen!  

 

Ungdomsklubbene i Vinterferien

 

Ungdomsklubbene på Kolvereid og Rørvik har også tilbud i løpet av vinterferieuka. Se under for nærmere informasjon: