Ta turen til BUA før vinterferien

På BUA Nærøysund står blant annet ski, snowboard, isbor og turutstyr klart til utlån i forkant av årets vinterferie. BUA holder åpent torsdag 17. februar mellom 14.00 og 18.00, samt fredag 18. februar mellom 14.00 og 17.00. 

 

Neste uke er det vinterferie, og BUA Nærøysund har mye utstyr som kan lånes til aktiviteter i løpet av feriedagene. BUA holder ekstra åpent fredag 18. februar mellom 14.00 og 17.00

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Vinterferieuken står for døren, og værvarslet viser at det kan bli god mulighet til å være ute. Da minner vi om muligheten til å besøke BUA Nærøysund i forkant av vinterferien for å låne utstyr som kan brukes i ulike aktiviteter både ute og inne.

Det er gratis å låne utstyr på BUA – og alle kan benytte seg av tilbudet uansett alder og bakgrunn. Du kan låne utstyret gratis i inntil en uke og dette er en god mulighet til å prøve ut nye aktiviteter uten å måtte investere i dyrt utstyr først.

Nå til vinterferien kan du låne mye forskjellig. Trenger du ski – enten til langrennssporet eller slalåmbakken kan du få låne det. Ønsker du heller skøyter – eller truger er det mulighet for å låne dette også. Det er også tilgjengelig sykler med piggdekk og trenger du akebrett kan du låne det her.

Vil du tilbringe enda mer av vinterferien ute i naturen kan du låne blant annet lavvo og sovepose på BUA.

Se bua.io for full oversikt over hva som er tilgjengelig. Det er ikke mulig å reservere utstyr. Du må møte opp på BUA for å låne utstyret og det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

BUA Nærøysund har sine lokaler i kjelleren på Nærøysund kulturhus på Kolvereid, med inngang på baksiden mot Nærøysund arena.

I forkant av vinterferien har BUA ekstra åpent fredag 18. februar mellom 14.00 og 17.00. For øvrig har BUA åpent hver tirsdag mellom 12.00 og 16.00, samt torsdager mellom 14.00 og 18.00. Skal du ha utstyr til første helga i vinterferien kan du dermed ta turen enten torsdag eller fredag denne uka.

 

 

Kontaktinformasjon

BUA Nærøysund
E-post
Telefon 48 00 42 69

Besøk

Idrettsveien 1,
7970 Kolvereid

Facebook

Klikk her