Miljøtjenesten fikk gave fra YNVS-russen

Brukerne Geir Olav og Lisa gleder seg sammen med enhetsleder Ellen Westerberg og avdelingsleder på Rørvik Thea Ofelia Skauge over gaven Miljøtjenesten i Nærøysund har fått fra årets russekull ved Ytre Namdal videregående skole 

 

En stor del av overskuddet til årets russeavis ved Ytre Namdal videregående skole kommer nå brukerne av miljøtjenesten i Nærøysund til gode. – Vi er svært takknemlig for gaven og nå skal brukerne få være med å bestemme hva pengene skal brukes på, sier enhetsleder Ellen Westerberg.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Det var i sommer at meldingen kom at halvparten av overskuddet fra årets russeavissalg skulle gå til miljøtjenesten i Nærøysund som yter tjenester til mennesker med utviklingshemming. Totalt er dette en sum på 7500 kroner, dette skal fordeles likt mellom de to avdelingene på Kolvereid og Rørvik.

– Vi er veldig takknemlig for at russen tenkte på oss og at vi har fått denne gaven. Vi skal ha et brukermøte hvor alle skal være med og bestemme hva pengene skal brukes til, sier enhetsleder Ellen Westerberg. Hun legger til at de vil at pengene skal kunne brukes til aktiviteter og ting som er litt utenfor det de driver med til vanlig.

Dette er første gang miljøtjenesten har fått gave fra russen. Russen vil med dette bidra til at brukerne skal ha en aktiv og meningsfylt tilværelse i fellesskap med andre. Det er rød- og blårussen ved Ytre Namdal videregående skole som gir ut russeavisa «Nye Horisonter». I år ble overskuddet fordelt mellom organisasjonen Bryggekattene og Miljøtjenesten i Nærøysund

Hver avdeling i Miljøtjenesten får 3750 kroner, samtidig er det mye samhandling mellom avdelingene. Dette gjør at store deler av beløpet kan komme alle brukerne til gode.

– Vi håper derfor vi kan få til noe som kan brukes på begge avdelingene, enten det er aktiviteter der alle samles eller til innkjøp av spill og annet utstyr som kan brukes på begge steder. Vi vil med dette rette en stor takk til årets russekull, sier Ellen Westerberg.