Kulturskoleforestillinger med kaffe og hjertevarme

 

I år prøver kulturskolen i Nærøysund noe nytt i forhold til tidligere vinterforestilling, der de ferskeste utøverne deltar på kulturkafé lørdag og de litt mer rutinerte på Valentins-forestilling søndag. Nytt av året er at det også blir en egen kunstutstilling som en del av arrangementet. Begge arrangementene avholdes i Nærøysund kulturhus på Kolvereid

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Lørdag er det duket for kulturkafé, slik det har vært tradisjon for i gamle Nærøy musikkskole over en årrekke. I år blir det derimot en litt annen organisering, der dette blir en forestilling for de yngste og ferskeste.

- Her vil de som deltok på minikonserter før jul bli løftet fram på en litt større, men fantastisk scene i trygge omgivelser, sier kulturskolerektor Brynjulf Flasnes. De inviterte til kulturkafeen er elevenes familie, og i år deles forestillingen opp i tre puljer.

- Vi vil prøve å gjøre det til en trivelig kafé med kohortsvise småbord, kaffe, saft og noe søtt. 

 

Søndag er det de mer rutinerte sin tur. Her er det større grad av medvirkning blant ungdommene i kulturskolen, der de har valgt temaet Valentinsforestilling, de har planer om hvordan salen og scenen skal pyntes og de er konferansierer i et velregissert program. Valentinsforestillingen er åpen for alle interesserte, og publikum kan kjøpe billetter via www.kulturinaroy.no , kulturhusets egen billettkanal. Forestillingen starter klokken 16.00.

 

I løpet av helga får publikum oppleve alle uttrykkene i kulturskolen, med et hav av instrumenter, sang, dans, drama og visuell kunst.