Kanonavslutning før påskeferien

Elevene i 6A ble vinnere av kanonballturneringen for elevene på mellomtrinnet ved Rørvik skole.

Som et ledd i arbeidet med å få bedre samhold mellom alle elevene på mellomtrinnet inviterte elevrådet på Rørvik skole til kanonballturnering i SinkabergHansen arena siste skoledag før påske. Det ble et vellykket arrangement som avsluttet med en showkamp mellom vinnerlaget og lærerlaget.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

I løpet av tre timer på fredag ble det spilt flere kanonballkamper enn det arrangørene i elevrådet hadde oversikt over da siste kamp var over. Men det de kunne fortelle var at det ble et vellykket arrangement. Det var elevrådet som både hadde tatt initiativ og gjennomførte kanonballturneringen i SinkabergHansen arena siste skoledag før påskeferien. Bakgrunnen var et ønske om mer samhold og felles aktiviteter for elevene på 5.-7. trinn.

Det ble først spilt innledende runder før det var sluttspill. Helt til slutt var det elevene fra klasse 6A som vant finalekampen og ble vinner av turneringen.

Etter den ordinære finalen ble vinnerne utfordret av et lag bestående av ansatte ved skolen. Til slutt var det lærerlaget – som ikke hadde spilt kamper i tre timer før superfinalen – som vant over elevene. Uansett var dette en kanonavslutning før påskeferien og både elever og ansatte fikk mulighet til å slappe av i ferien.