Gavepenger til hjemmebaserte tjenester i Nærøysund.

 

Vi ønsker å takke alle dere som har gitt pengegaver til hjemmebaserte tjenester i Nærøysund kommune, Hjemmesykepleien, omsorgsboligene Bjørkåstunet, Sjøsiden og Soltoppen, i forbindelse med begravelser og fra andre lag og foreninger som bidrar i tjenestene med både pengegaver og aktiviteter.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Pengegavene betyr mye for brukere, beboere og ansatte, og gir oss en mulighet til å gjøre og kjøpe inn saker som bidrar til økt trivsel og velferd, og tiltak som fører til en enklere arbeidshverdag for ansatte.

Vi har vært nedstengt i en periode på nesten to år på grunn av pandemi og har slik sett ikke fått gjort alt vi ønsker, men vi har blant annet kunne brukt litt ekstra penger ved planlegging av julebord til beboere, ekstra hygge ved høytider, nye utemøbler, lydplanke for bedre lydopplevelse når vi spiller av musikk i fellesareal.

I 2022 har vi planer om å bruke pengegaver gitt til hjemmebaserte tjenester som kommer tjenestemottakere til gode gjennom innkjøp av blant annet ny smertepumpe, samt at vi håper å få til flere gode sosiale tiltak fremover nå som samfunnet er åpent.

 

Hjemmetjenesten

Anita Hansen, Anne Toril Brøndbo, Sissel Kongensøy, Gjertrud Grindvik, Ida Gjeseth Waagø