Et godt halvår i nytt bygg

 

Det er i disse dager et halvt år siden barn og voksne i Austafjord barnehage flyttet inn i nye lokaler. Sist helg kunne familie, naboer og andre interesserte endelig få se hvordan barnehagen har blitt når det ble invitert til åpen dag og Forut-aksjon.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

På grunn av koronasituasjonen har det ikke vært mulig å holde åpen dag i de nye lokalene hvor Austafjord barnehage flyttet inn i starten av mai. Lørdag 30. oktober var det derimot klart for åpen dag, og samtidig ble årets utgave av Forut-aksjonen. Hjelpeorganisasjonen Forut jobber for et bedre liv for barn og unge i ulike deler av verden. Barna i Austafjord barnehage har i lang tid forberedt seg på denne dagen og har blant annet laget premier og gjenstander som ble loddet ut og solgt på aksjonsdagen. 

Mange tok turen til barnehagen, både for å se hvor fint det har blitt og samtidig støtte aksjonen.

Barna i barnehagen har hatt opplevd mye spennende siden de flyttet inn i barnehagen for et halvår siden. Under kan du se bilder fra noe av det som har skjedd i barnehagen den siste tiden. 

 

Bilder fra flyttingen av leker og første dag i barnehagen

 

17. mai-feiring i barnehagen

 

Litt formingsaktiviteter og turer vår, sommer og høst

 

Brannvernsuka

 

Opplæring i førstehjelp av Mia fra ambulansene

 

 

Friluftsuka 2021

Fine turer, mat i grillhytta, naturbingo, bær og sopp plukking, spikking, og tur til Borgan for å se på Erlemannskoa var noen av aktivitetene denne uka.

 

Forut-aksjon og åpen dag