Duolivia sprer fløytetoner i Nærøysund

 Det dukker opp fløytetoner flere steder i Nærøysund 26. og 27. juni. Da kommer fløyteduetten Duolivia og holder totalt seks konserter, blant annet i Norveg og Kolvereid prestegårdsmuseum.

 

Fløyteduetten Duolivia består av Andrea Otterstad Johansen og Heidi Hagerup Uddu. Begge er profesjonelle fløytister basert i Trondheim. De har de senere årene turnert for Den kulturelle spaserstokken, og det er i den sammenheng de nå kommer til Nærøysund. Den kulturelle spaserstokken er et tilbud som skal bidra til kulturopplevelser for seniorer. Derfor er noen av konsertene Duolivia skal spille i Nærøysund for denne målgruppe på institusjoner og møteplasser. Det blir blant annet interne konserter på Nærøy bo- og behandlingssenter og Lyspunktet på Kolvereid og Rørvik aktivitetshus og Kafé Vikna på Rørvik onsdag og torsdag.

 

Men også de som ikke tilhører brukergruppene som får interne konserter som vil få mulighet til å oppleve Dulolivia. Det blir åpne konserter både på Norveg og Kolvereid prestegårdsmuseum torsdag 27. juni.

Først blir det konsert på Norveg klokken 14.00. Deretter blir det konsert på Kolvereid prestegård klokken 19.00. Det er billettsalg på forhånd og ved ankomst til konserten.

 

På konserten kan du oppleve et variert musikalsk innhold som vil fenge publikum.

– Vi har spilt over 150 DKSS-konserter og dette har gjort at vi har finslipt et program og en form på konsertene og har hatt stor suksess med dette. Vi endrer repertoaret noe fra år til år, så vi tar med de beste stykkene fra forrige konsert i tillegg til å legge til nye spennende sanger slik at det ikke skal ha noe å si om man har hatt konsert med oss før, forteller Uddu og Johansen.