B-Gjengen-konsert dobbelt opp

 

Som følge av de nye nasjonale tiltakene rundt koronasituasjonen blir det noen endringer i forbindelse med konserten med B-Gjengen i Nærøysund kulturhus. Konserten blir gjennomført i to omganger fredag kveld, slik at alle som har kjøpt billett kan få med seg bandet og deres gjester. Det er også fortsatt noen ledige billetter.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Nærøysund kulturhus opplyser at de gledelig kan ta imot B-Gjengen fredag kveld, selv med smittevernrestriksjoner. Det blir nødvendig å kjøre to show for at alle skal få med seg dette flotte showet Første show er klokken18.30, og andre show klokka 21.00. Dørene åpner 30 minutt før.

Inndeling av showene vil være følgende: De som har bestilt billetter fra rad A sete 1 til og med rad G sete 10 har plass på show 1. De som har billetter fra rad G sete 11 til og med rad M sete 24 har plass på show 2.

Billettkjøpere vil motta en epost med denne informasjonen.

Det er fortsatt noen ledige billetter til den andre forestillingen. De som vil ha med seg litt julestemning med B-Gjengen og gjester bør benytte denne anledningen. Gjestene er Kristoffer Brun, Stig Angel Benjaminsen og Camilla Brevik. Bandet byr på en fin blanding av kjente og kjære juleklassikere, men og noen nye, ukjente perler.


Billetter kan bestilles her